Fotografiereis

Prijslijst

• Persoonlijke begeleiding van mij
• Kleine groepen (max 8 personen)
• Incl. verblijf, avondeten en excursies
• Inclusief meerdaagse binnenlandtrip
• Leerzame opdrachten
• Fotografeer met telefoon of camera
• 24/7 de mogelijkheid om vragen te stellen
• Onvergetelijke reis
• Exclusief tickets
(verwachte ticketprijs tussen € 450,- en € 650,-)
Deze zijn optioneel te boeken via travel2learn.

€ 910,-

8 t/m 15 november 2023

Deel je passie voor fotografie met medecursisten, ga met ons mee op reis (travel2learn en Verbeek Fotografie), geniet van de gastvrijheid van het meest vriendelijke volk op aarde, proef de heerlijke gerechten, beleef de culturele uitstapjes, slaap tussen de bevolking, verleg je grenzen, leer je telefoon/camera kennen en geniet van het meest fotogenieke land, the smiling coast of Africa, Gambia! In november 2023 reizen we weer voor een week af. Gaan jullie mee?  Tijdens de (basis) cursus zal je alles leren over de instellingen van je telefoon/camera, ik zal je leren zelf te denken hoe je je camera het beste kan instellen voor het perfecte plaatje. Hierbij spelen we met scherpte-diepte, met beweging in de foto’s, met composities en met belichtingen. Iedere avond krijgen jullie een nieuwe opdracht voor de volgende dag. ‘s Avonds zullen we de mooiste foto’s van elkaar bekijken en beoordelen.

Klik op de volgende link voor meer informatie over deze reis: Travel2learn
Of beluister de leuke podcasts met ervaringen van mij als docent en mijn cursisten

45 / 45
02 / 45

“Net een week terug uit Gambia! Wat een super week hebben we gehad met elkaar… Met een hoop nieuwe ervaringen, en heel veel foto’s waar ik erg blij mee ben, weer naar huis gekomen. Een paar maanden terug had ik toevallig al een spiegelreflex-camera gekocht, omdat ik niet tevreden was met de foto’s van mijn vorige reis, met mijn oude compact-camera. Maar dan nog leren omgaan ermee! Dankzij de duidelijke uitleg van Nicolette en het vele oefenen wat we deze week gedaan hebben, weet ik nu veel beter hoe ik met mijn camera moet werken, en snap ik de belangrijkste knopjes. Nog niet alles natuurlijk, maar dat kan ook niet! En daarbij komt natuurlijk ook, dat Gambia een heel bijzonder land is. Hele vriendelijke mensen ontmoet, en heel veel bijzondere dingen meegemaakt. Dingen die je normaal gesproken als toerist echt niet meemaakt! Het was een hele bijzondere reis!!”

“Zeker doen, deze reis is echt een aanrader! Samen met fotografe Nicolette en mede cursisten zijn wij alle dagen op pad geweest met een nieuwe opdracht. Theorie konden we meteen in de praktijk brengen. Daarnaast kan je veel inspiratie opdoen van elkaar tijdens het bespreken van de dag-opdracht. Gambia is een fotogeniek land. De omstandigheden waarin wij dagelijks zijn meegenomen en/of zich spontaan aanbieden geeft veel inspiratie en ruimte om naast het fotograferen kennis te maken met de vriendelijke lokale bevolking met haar vele kleuren. Alles bij elkaar heeft deze Gambia fotografie reis veel kennis gegeven en een warme indruk achter gelaten.”