P: 06-28251484

E: verbeekfotografieart@gmail.com

Gambia

Ontdek de ongeziene schoonheid van Gambia door de lens van je telefoon, spiegelreflex,- of systeemcamera tijdens onze unieke fotografiereis met vernieuwd programma. Dompel jezelf onder in het authentieke dorpsleven, waar de warmte en gastvrijheid van de lokale bevolking je hart zullen raken. Je krijgt de zeldzame kans om het alledaagse leven van dichtbij mee te maken, hun tradities te begrijpen en een deel van hun wereld te worden.

Maar dat is nog maar het begin. Laat je betoveren door de adembenemende natuur van Gambia, een paradijs voor elke natuurliefhebber en fotograaf. Levendige kleuren en patronen van de meest exotische vogels en een spannende glimp van krokodillen en speelse apen in hun natuurlijke habitat, elke dag biedt nieuwe wonderen om vast te leggen. Deze reis is meer dan een fotografiecursus, het is een avontuur dat je visie zal verbreden en je portfolio zal verrijken met verhalen die wachten om verteld te worden. Ga met ons mee voor een onvergetelijke ervaring die je kijk op de wereld zal veranderen.

Leer je om het perfecte plaatje te maken d.m.v. leerzame opdrachten. Tijdens deze onvergetelijke reis heb je de hele dag persoonlijke begeleiding van mij. Ook hebt 24/7 de mogelijkheid om vragen te stellen. We zijn met kleine groepen (maximaal 8 personen). 

De prijs is inclusief het verblijf, ontbijt, avondeten, alle activiteiten, vervoer, excursies en fotografiecursus, maar exclusief de tickets (verwachte ticketprijs tussen € 450,- en € 650,-) Deze zijn optioneel te boeken via travel2learn.

€ 885,-

4 t/m 11 november 2024

Deel je passie voor fotografie met medecursisten, ga met ons mee op reis (travel2learn en Verbeek Fotografie), leer je telefoon/camera kennen en geniet van het meest fotogenieke land, the smiling coast of Africa, Gambia! In november 2024 reizen we weer voor een week af. Gaan jullie mee?  Tijdens de (basis) cursus zal je alles leren over de instellingen van je telefoon/camera, ik zal je leren zelf te denken hoe je je camera het beste kan instellen voor het perfecte plaatje. Hierbij spelen we met scherpte-diepte, met beweging in de foto’s, met composities en met belichtingen. Iedere avond krijgen jullie een nieuwe opdracht voor de volgende dag. ‘s Avonds zullen we de mooiste foto’s van elkaar bekijken en beoordelen.

Klik op de volgende link voor meer informatie over deze reis: Travel2learn
Of beluister de leuke podcasts met ervaringen van mij als docent en mijn cursisten.

Donderdag 25 april 2024 om 19.30 uur is er een online informatiebijeenkomst. Wil je daar bij zijn? Stuur dan een mail naar info@travel2learn.nl

“Net een week terug uit Gambia! Wat een super week hebben we gehad met elkaar… Met een hoop nieuwe ervaringen, en heel veel foto’s waar ik erg blij mee ben, weer naar huis gekomen. Een paar maanden terug had ik toevallig al een spiegelreflex-camera gekocht, omdat ik niet tevreden was met de foto’s van mijn vorige reis, met mijn oude compact-camera. Maar dan nog leren omgaan ermee! Dankzij de duidelijke uitleg van Nicolette en het vele oefenen wat we deze week gedaan hebben, weet ik nu veel beter hoe ik met mijn camera moet werken, en snap ik de belangrijkste knopjes. Nog niet alles natuurlijk, maar dat kan ook niet! En daarbij komt natuurlijk ook, dat Gambia een heel bijzonder land is. Hele vriendelijke mensen ontmoet, en heel veel bijzondere dingen meegemaakt. Dingen die je normaal gesproken als toerist echt niet meemaakt! Het was een hele bijzondere reis!!”

“Zeker doen, deze reis is echt een aanrader! Samen met fotografe Nicolette en mede cursisten zijn wij alle dagen op pad geweest met een nieuwe opdracht. Theorie konden we meteen in de praktijk brengen. Daarnaast kan je veel inspiratie opdoen van elkaar tijdens het bespreken van de dag-opdracht. Gambia is een fotogeniek land. De omstandigheden waarin wij dagelijks zijn meegenomen en/of zich spontaan aanbieden geeft veel inspiratie en ruimte om naast het fotograferen kennis te maken met de vriendelijke lokale bevolking met haar vele kleuren. Alles bij elkaar heeft deze Gambia fotografie reis veel kennis gegeven en een warme indruk achter gelaten.”